SPARK SNG Expanderbar resväska med 4 hjul/ 79cm

2,499 kr

Upptäck Spark SNG, nästa generation i Samsonites bästsäljande kollektion av mjuka väskor. Den här baskollektionen har en uppdaterad stil och nya koncept samt erbjuder ett helt komplett sortiment med 18 praktiska modeller. Den nya, förbättrade designen är nu lättare och erbjuder extra utrymme, samtidigt som den har fler smarta och skyddande funktioner än tidigare. Spark SNG kommer utan tvekan att vara den perfekta följeslagaren på alla dina kommande resor. Den finns i 4 färgnyanser som gör att du kommer att uppskatta ditt bagage under många år i framtiden.

Handtag
Teleskophandtaget har två skenor som gör resväskan stabil med en tryckknapp som kan ställas in på flera höjder efter resenärers längd. Resväskan har också ett bärhandtag på toppen, sidan och botten.

Lås
Fast tresiffrigt TSA-kodlås med vajer för ytterfacket för en säker resa till USA och för att skydda dina personliga tillhörigheter. Notera att nyckel enbart får innehas av tullverk.

Hjul
Resväskan har fyra lättrullade dubbelhjul för en enkel manövrering.

Interiör
Resväskan har en smart interiör för enkel packning. Bottenfacket har funktionella elastiska kryssband för att hålla packningen på plats. I locket finns nätfack vilket gör packningen smidig och välorganiserad.resväska 79 x 48 x 31-35 cm cm är en expanderbar,

Garanti     Begränsad 5 års global garanti
Model       Resväska med 4 hjul
Färg          Black
Material    Outside: 600 x 600 denier polyester / Inside: polyester
Mått          79 x 48 x 31 cm
Storlek       vid expanderad79 x 48 x 35 cm
Volym       124/140 L

 

 

Artikelnr: N/A Kategorier: ,