The Chesterfield Brand, weekendbag i skinn/C200031

2,799 kr

The Chesterfield Brand, weekendbag i skinn
Nytt i vår kollektion! Med helglädern Mainz går du ut med stil, funktion kombineras med vackra detaljer, kort sagt den perfekta resekompisen! Denna åkpåse i läder har en kapacitet på 40 liter, så du behöver inte välja vad du ska ta med dig. Det finns tillräckligt med utrymme för att förvara flera uppsättningar skor, kläder och en necessär.

På insidan av denna läderväska finns en dragkedja och två sidfickor. På framsidan hittar du en rymlig ficka med dragkedja för din plånbok, solglasögon och nycklar. På baksidan finns även en ficka med dragkedja för att säkert förvara dina tillhörigheter. Väskan kommer med en justerbar axelrem och vadderade handtag för extra bärkomfort.

Denna resväska är gjord av Antique Buff Crumbled läder. Denna typ av läder är gjord av buffelläder. Buffelhide är generellt sett en hårdare typ av läder, men The Chesterfield Brand har utvecklat en speciell behandlingsprocess i samarbete med fabriken som håller den smidig. Eftersom maskinsprutning endast kan ge en slät yta, handsprutas denna typ av läder i rätt färg. Detta skapar den så kallade ”tvåtonseffekten”. Du kan även förvara påsen säkert och dammfritt i vår medföljande dammpåse.