Guess grundades år 1981 av bröderna Maurice och Paul Marciano som flyttade från Frankrike till USA för att följa sin dröm och kunna uppfylla den.

Maurice har stor kunskap om mode och design. Paul har ett öga för stil och denna kombination gör att varumärket än idag fortsätter att expandera. Bröderna lät sig inspireras av europeiska influenser och började med denna inspiration att designa jeans. Det första stället som sålde varumärkets produkter var Bloomingdale’s.Idag är Guess ett internationellt varumärke med kollektioner fyllda med  accessoarer. Varumärket finns hos återförsäljare i över 80 länder. Guess lyssnar noga till sina kunders behov och önskan och arbetar för att med sina produkter kunna lyfta fram varje individs personliga stil.Efter fortsatt arbete och utökande av sina kollektioner kom Guess att bli ett ungt och äventyrligt varumärke.


Väskor från Guess damväskor på nätet | Vill du ha en ny snygg väska? Det går alltid att förbättra Handväskor- Ryggsäckar-Axelremsväskor-Plånböcker väskor av hög kvalitet från nätbutiken. Köp nu! Snabb leverans 2-3 dagar