Resväskor

 

TITANS senaste väska

Xenon Deluxe

Titans senaste väska, Xenon
Dina Vaskor - Skövde

Resväskor för alla behov

Att resa är ett sätt att nå det stora målet! Se till att göra den så bekväm som möjligt! Packa effektivt och säkert med en resväska som uppfyller alla krav. Njut av din semester i fulla drag. Känns dig säker på att all din packning ryms och att väskan klarar hanteringen. I vårt sortiment hittar du praktiska och rymliga resväskor i alla storlekar och prisklasser. Välj mellan hårda och mjuka material med ett spännande urval av färger!
Väskor finns i alla former och storlekar. I grund och botten ska resans längd och syfte bestämma storleken och formen på resväskan. En kabinväska eller trolley för affärsresenärer fyller andra behov än resväskor för semesterfirare, medan en expeditionsbag med axelremmar passar bäst där en väska med hjul inte kan användas. För att förenkla resandet bör man därför använda olika sorters väskor för olika sorters resor. Vi hjälper dig gärna med att hitta den mest prisvärda produkten!
Välj ut dina favoriter bland våra resväskor!

 

Så köper du rätt resväska

Vi hjälper dig gärna med att hitta den mest prisvärda produkten

 

Hårda resväskor:

Det finns två typer av hårda resväskor. De tillverkas antingen av tunn flexibel polykarbonat eller av stenhård polypropylenplast. Polykarbonat används bland annat i skottsäkert glas medan polypropylen är vanligt i behållare av kemikalier. På några få år har väskorna av flexibel polykarbonat i princip tagit över marknaden helt. Detta då de väger mindre än väskor av hårdplast utan att förlora stöttåligheten. Hårdplast blir dessutom poröst vid låga temperaturer, i vissa flygplan kan det bli minusgrader i lastutrymmet.

 

Mjuka resväskor:

Mjuka resväskor tillverkas av nylon och polyester. Detta är mycket flexibla, lätta och slitstarka material men tål inte hårda stötar. Tygväskor har ofta fickor på utsidan med plats för en laptop eller dokument. Därför passar mjuka väskor bäst som kabinväskor eller som resväskor för stöttåligt innehåll.

 

Resväskor – 4 hjul

Det blir allt vanligare med fyra hjul på resväskor. De extra hjulparen ger betydligt bättre kontroll och manövrering än två hjul. Detta märks särskilt i trånga passager, i köer eller på flygplatsterminaler med mycket folk i rörelse. Att resa ska vara enkelt och bekvämt. Packa effektivt och praktiskt för att göra trippen så behagligt det bara går! Ställ krav på din resväska och ge dig själv utrymme att fokusera på målet. Rulla din väska i stående läge eller välj att använda två av hjulen när det blir bråttom! Dinavaskor.se har ett brett urval av väskor med 4 hjul från flera kända varumärken. När du är på resande fot är det alltid tacksamt att ha en resväska på hjul, att slippa bära runt på en tung resväska genom flygplatsernas avgångs- och ankomsthallar är guld värt efter en långa flygningar.

 

Resväskor – 2 hjul

Ibland är det resan som är målet och ibland är det bara ett sätt att ta sig från en punkt till en annan. Vad de båda har gemensamt är dock att resan ska ske så smidigt som möjligt. Packa på ett sätt som passar din resa.

Vilket märke är du ute efter?

 

Samsonite  

Resväskor av toppkvalité från Titan

 Epic - Resväskor för alla behov

American Tourister - resväskor i Skövde och Mariestad

The Chesterfield Brand, weekendbag i skinn. William C20.0004.

2,499 kr

En stor  weekendväska från The Chesterfield Brand. Har en avtagbar axelrem som också kan justeras i längd. Ett stort fack och ett litet dragkedjefack för små saker på insidan. Har en stor plats invändigt vilket gör den perfekt för resor eller andra tillfällen.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , ,
Läs mer

The Chesterfield Brand, handväska i skinn. Flint. C48.0841.

1,699 kr

Damkasse med två axelband och blixtlås hela vägen. Flera fack invändigt, separat datafack för laptop på 13 tum. Ett dragkedjefack finns på baksidan.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,
Läs mer

The Chesterfield Brand, axelremsväska i skinn. River. C48.1115.

899 kr

Axelremsväska från The Chesterfield Brand med en justerbar rem. Blixtlås hela vägen gör den till en smidig väska att komma ner i. Två fack invändigt. Blixtlås på baksidan.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,
Läs mer

The Chesterfield Brand, skinn handväska. Hailey. C48.0947.

1,299 kr

Damväska i skinn med lång justerbar axelrem. Dragkedjefack på baksidan, samt ett fack med lucka på framsidan och ett med dragkedja. Enkel, smidig och håller i många år tack vare det fina och mjuka buffelskinnet.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,
Läs mer

The Chesterfield Brand, handväska. Jen. C48.0893.

1,299 kr

Klassisk damväska med dubbla avtagbara axelband. Blixtlås på baksidan. Fint, mjukt skinn och på insidan finns dragkedjefack samt mobilfack.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,
Läs mer

The Chesterfield Brand, Handväska/kasse. Bonn. C38.0161.

1,599 kr

Damkasse med två axelband. Förstärkt fack för 14 tums dator och plats för pennor och kort. Blixtlås på baksidan.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,
Läs mer

The Chesterfield Brand, Belford ryggsäck.C58.0183

2,299 kr

Ryggsäck med två blixtlåsfack. Ett fack förstärkt för 15,4 dator. Stora facket har förstärkning för surfplatta och telefon. Kort och pennfack.

Blixtlåsfack fram.

Förstärkt rygg för optimal komfort, justerbara axelremmar

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , ,
Läs mer

The Chesterfield Brand, handväska i skinn. Manon. Cognac.

1,499 kr

Damkasse med två axelband samt en avtagbar justerbar axelrem. Blixtlås hela vägen, vilket gör väskan lätt att komma ner i. Flera fack invändigt och Ipadfack för 9,7”. Blixtlås på baksidan.

 

Mått: 30 x 26 x 11

Artikelnr: C48.084031 Kategorier: ,
Läs mer