Resväskor

 

TITANS senaste väska

Xenon Deluxe

Titans senaste väska, Xenon
Dina Vaskor - Skövde

Resväskor för alla behov

Att resa är ett sätt att nå det stora målet! Se till att göra den så bekväm som möjligt! Packa effektivt och säkert med en resväska som uppfyller alla krav. Njut av din semester i fulla drag. Känns dig säker på att all din packning ryms och att väskan klarar hanteringen. I vårt sortiment hittar du praktiska och rymliga resväskor i alla storlekar och prisklasser. Välj mellan hårda och mjuka material med ett spännande urval av färger!
Väskor finns i alla former och storlekar. I grund och botten ska resans längd och syfte bestämma storleken och formen på resväskan. En kabinväska eller trolley för affärsresenärer fyller andra behov än resväskor för semesterfirare, medan en expeditionsbag med axelremmar passar bäst där en väska med hjul inte kan användas. För att förenkla resandet bör man därför använda olika sorters väskor för olika sorters resor. Vi hjälper dig gärna med att hitta den mest prisvärda produkten!
Välj ut dina favoriter bland våra resväskor!

 

Så köper du rätt resväska

Vi hjälper dig gärna med att hitta den mest prisvärda produkten

 

Hårda resväskor:

Det finns två typer av hårda resväskor. De tillverkas antingen av tunn flexibel polykarbonat eller av stenhård polypropylenplast. Polykarbonat används bland annat i skottsäkert glas medan polypropylen är vanligt i behållare av kemikalier. På några få år har väskorna av flexibel polykarbonat i princip tagit över marknaden helt. Detta då de väger mindre än väskor av hårdplast utan att förlora stöttåligheten. Hårdplast blir dessutom poröst vid låga temperaturer, i vissa flygplan kan det bli minusgrader i lastutrymmet.

 

Mjuka resväskor:

Mjuka resväskor tillverkas av nylon och polyester. Detta är mycket flexibla, lätta och slitstarka material men tål inte hårda stötar. Tygväskor har ofta fickor på utsidan med plats för en laptop eller dokument. Därför passar mjuka väskor bäst som kabinväskor eller som resväskor för stöttåligt innehåll.

 

Resväskor – 4 hjul

Det blir allt vanligare med fyra hjul på resväskor. De extra hjulparen ger betydligt bättre kontroll och manövrering än två hjul. Detta märks särskilt i trånga passager, i köer eller på flygplatsterminaler med mycket folk i rörelse. Att resa ska vara enkelt och bekvämt. Packa effektivt och praktiskt för att göra trippen så behagligt det bara går! Ställ krav på din resväska och ge dig själv utrymme att fokusera på målet. Rulla din väska i stående läge eller välj att använda två av hjulen när det blir bråttom! Dinavaskor.se har ett brett urval av väskor med 4 hjul från flera kända varumärken. När du är på resande fot är det alltid tacksamt att ha en resväska på hjul, att slippa bära runt på en tung resväska genom flygplatsernas avgångs- och ankomsthallar är guld värt efter en långa flygningar.

 

Resväskor – 2 hjul

Ibland är det resan som är målet och ibland är det bara ett sätt att ta sig från en punkt till en annan. Vad de båda har gemensamt är dock att resan ska ske så smidigt som möjligt. Packa på ett sätt som passar din resa.

Vilket märke är du ute efter?

 

Samsonite  

Resväskor av toppkvalité från Titan

 Epic - Resväskor för alla behov

American Tourister - resväskor i Skövde och Mariestad

Weekendväska The chesterfield Brand

2,699 kr 2,295 kr

The Chesterfield weekendväska är gjord av äkta vax pull-up läder i

Den rymliga Sam är en elegant ser resväska som du kan stoppa full av din semester kläder innan du bege dig till din weekend getaway!
På utsidan av påsen finns ett fack med blixtlås, så att du enkelt kan få tillgång till ett pass eller smartphone när du är ute och reser. Denna stora avslappnade väska levereras också med en justerbar mjukt läder axelrem om de objekt du bär är särskilt tunga.

Artikelnr: CF 10043 Kategorier: , , ,
Läs mer

The Chesterfield brand portfölj /CF10009/Brun

2,199 kr

Portfölj med 1 axelrem och 1 handtaget
Wax PULL UP Mjuk skinn (Exclusive)

Tuffa och tidlösa väskor från samarbetet mellan Dutchbag och det engelska märket Chesterfield. Väskorna är tillverkade i naturläder och designen står sylisten Viona van Dijk för. En väska i klassisk engelsk countrystil för den urbana livsstilen. Med en mix av engelsk chesterfield stil i naturläder.

Artikelnr: CF10009 Kategorier: , , ,
Läs mer

Chesterfield plånbok skinn Svart

599 kr

Plånbok i kalvskinn från The Chesterfield Svart Äkta skinn/Genuine Leather.11 Kredit/konto kort
2 Liten kort.Sedel fack.Myntfack.Blixtlås

Läs mer

Chesterfield plånbok skinn cognac

599 kr

Chesterfield Börs plånbokCog: Äkta skinn/Genuine Leather.11 Kredit/konto kort.2 Liten kort.Sedel fack.Myntfack.Blixtlås.

Artikelnr:CF60006

Artikelnr: CF 60006 Kategorier: ,
Läs mer

Chesterfield plånbok skinn brun

599 kr

Börs plånbok Chesterfield Inredningen i plånboken är :Äkta skinn/Genuine Leather

11 Kredit/konto kort2 Liten kort
Sedel fackMyntfac Blixtlås

Artikelnr: CF60006 Kategorier: ,
Läs mer

Chesterfield Brand plånbok kalvskinn svart

599 kr

The Chesterfield Brand i kalvskinn . 2 sedelfack, 15 kortfack + körkort och ett myntfack med dragkedja.

Artikelnr CF60007

Läs mer

Chesterfield Brand plånbok kalvskinn-Brun

599 kr

The Chesterfield Brand i kalvskinn . 1 sedelfack, 14 kortfack och ett myntfack med dragkedja.

 

Artikelnr: CF-60007 Kategorier: ,
Läs mer

Chesterfield plånbok dollar skinn cognac

479 kr

The Chesterfield Brand.Dollarplånbok i kalvskin . 2 sedelfack, 10 kortfack + körkort och ett myntfack med dragkedja.

Material: Skinn

Artikelnr:60005

 

Läs mer