Resväskor

 

TITANS senaste väska

Xenon Deluxe

Titans senaste väska, Xenon
Dina Vaskor - Skövde

Resväskor för alla behov

Att resa är ett sätt att nå det stora målet! Se till att göra den så bekväm som möjligt! Packa effektivt och säkert med en resväska som uppfyller alla krav. Njut av din semester i fulla drag. Känns dig säker på att all din packning ryms och att väskan klarar hanteringen. I vårt sortiment hittar du praktiska och rymliga resväskor i alla storlekar och prisklasser. Välj mellan hårda och mjuka material med ett spännande urval av färger!
Väskor finns i alla former och storlekar. I grund och botten ska resans längd och syfte bestämma storleken och formen på resväskan. En kabinväska eller trolley för affärsresenärer fyller andra behov än resväskor för semesterfirare, medan en expeditionsbag med axelremmar passar bäst där en väska med hjul inte kan användas. För att förenkla resandet bör man därför använda olika sorters väskor för olika sorters resor. Vi hjälper dig gärna med att hitta den mest prisvärda produkten!
Välj ut dina favoriter bland våra resväskor!

 

Så köper du rätt resväska

Vi hjälper dig gärna med att hitta den mest prisvärda produkten

 

Hårda resväskor:

Det finns två typer av hårda resväskor. De tillverkas antingen av tunn flexibel polykarbonat eller av stenhård polypropylenplast. Polykarbonat används bland annat i skottsäkert glas medan polypropylen är vanligt i behållare av kemikalier. På några få år har väskorna av flexibel polykarbonat i princip tagit över marknaden helt. Detta då de väger mindre än väskor av hårdplast utan att förlora stöttåligheten. Hårdplast blir dessutom poröst vid låga temperaturer, i vissa flygplan kan det bli minusgrader i lastutrymmet.

 

Mjuka resväskor:

Mjuka resväskor tillverkas av nylon och polyester. Detta är mycket flexibla, lätta och slitstarka material men tål inte hårda stötar. Tygväskor har ofta fickor på utsidan med plats för en laptop eller dokument. Därför passar mjuka väskor bäst som kabinväskor eller som resväskor för stöttåligt innehåll.

 

Resväskor – 4 hjul

Det blir allt vanligare med fyra hjul på resväskor. De extra hjulparen ger betydligt bättre kontroll och manövrering än två hjul. Detta märks särskilt i trånga passager, i köer eller på flygplatsterminaler med mycket folk i rörelse. Att resa ska vara enkelt och bekvämt. Packa effektivt och praktiskt för att göra trippen så behagligt det bara går! Ställ krav på din resväska och ge dig själv utrymme att fokusera på målet. Rulla din väska i stående läge eller välj att använda två av hjulen när det blir bråttom! Dinavaskor.se har ett brett urval av väskor med 4 hjul från flera kända varumärken. När du är på resande fot är det alltid tacksamt att ha en resväska på hjul, att slippa bära runt på en tung resväska genom flygplatsernas avgångs- och ankomsthallar är guld värt efter en långa flygningar.

 

Resväskor – 2 hjul

Ibland är det resan som är målet och ibland är det bara ett sätt att ta sig från en punkt till en annan. Vad de båda har gemensamt är dock att resan ska ske så smidigt som möjligt. Packa på ett sätt som passar din resa.

Vilket märke är du ute efter?

 

Samsonite  

Resväskor av toppkvalité från Titan

 Epic - Resväskor för alla behov

American Tourister - resväskor i Skövde och Mariestad

The Chesterfield Brand, plånbok, kalvskinn, svart

649 kr 499 kr

The Chesterfield Brand i kalvskinn . 2 sedelfack, 15 kortfack + körkort och ett myntfack med dragkedja.

Artikelnr CF60007

Läs mer

Chesterfield, plånbok, kalvskinn, brun

649 kr 499 kr

The Chesterfield Brand i kalvskinn . 1 sedelfack, 14 kortfack och ett myntfack med dragkedja.

Artikelnr: CF-60007 Kategorier: , ,
Läs mer

The Chesterfield Brand, CF10007, axelväska, brun

1,499 kr 1,199 kr

Fantastiskt snygg väska från The Chesterfield Brand i naturläder. Magnetiska spännen gör det lätt att öppna väskan och har extra säkerhet i och med dragkedjeförslutning. Insidan har ett fodrat fack för din tablet samt en ficka med dragkedja för nycklar och plånbok och liknande. På väskans baksida finns även där en ficka med dragkedja.

Artikelnr: CF10007 Kategorier: , , ,
Läs mer

The Chesterfield Brand, portfölj/axelväska, CF10048

1,999 kr

Trendig och lyxig portfölj/axelväska som är designad av Chesterfield. Kollektionen

Läs mer

The Chesterfield Brand, weekendväska, svart

2,699 kr 2,199 kr

Perfekta storleken för din semester handbagage eller en helg semester på landsbygden.

Du kan passa alla dina tillhörigheter för din resa i det stora huvudfack och det finns också en fack med dragkedja för att säkert lagra bort ditt pass och viktiga dokument. Lädret kännetecknas av sin mjuka känsla och två ton färgeffekt mening, att säkerställa både komfort och stil när du gör din väg till din destination.

 

 

Artikelnr: CF10015 Kategorier: , , ,
Läs mer

The Chesterfield Brand, portfölj, CF10009, svart.

2,199 kr 1,759 kr

Portfölj med 1 axelrem och 1 handtag
Wax PULL UP Mjuk skinn (Exclusive)

Tuffa och tidlösa väskor från samarbetet mellan Dutchbag och det engelska märket Chesterfield. Väskorna är tillverkade i naturläder och designen står sylisten Viona van Dijk för. En väska i klassisk engelsk countrystil för den urbana livsstilen. Med en mix av engelsk chesterfield stil i naturläder.

Artikelnr: CF 10009 Kategorier: , , , ,
Läs mer

The Chesterfield Brand, portfölj, svart, 10011

2,799 kr 2,239 kr

The Chesterfield Brand, portfölj i kalvskinn. Två fack varav ett vadderat för 14″ dator. Portföljen har blixtlåsfack och organizer.
Två ytterfickor med blixtlås och rem för att fästa på trolleyhandtag. Axelrem.

  • Yttermått: 31x37x9cm
  • Datorfack: 35x29x3cm
Läs mer