Letar du efter en fin handväska för kvinna? Se vår stora kollektion av damväskor gjorda av syntetskinn men även våra skinnväskor utav högsta kvalitet. Vi har många olika modeller samt märken att välja på (samt fina färger) som passar åt alla olika stilar. Varje kvinna kan hitta sig sin egen väska med sin egen stil och färg på sitt egna sätt! där vi även har mycket stort utbud för att hjälpa till dig.

Våra skinnväskor för damer finns i olika former och storlekar, det finns därför väskor som matchar alla olika tillfällen.

förutom vårt utbud för skinnväskor har vi även väldigt stiliga och fina väskor i syntet eller ”fejk skinn” som många kallar det. Med vårt fina märke Ulrika Design har vi många fina och stabila väskor i olika färger med hög kvalité. Väskorna finns i olika storlekar och passar även för alla olika tillfällen i vardagen.


axelväskor och clutches till shoppingväskor och arbetsväskor, vi har alla slags väsktyper att välja bland som hjälper dig att bära allt!. Vi hoppas på att du hittar just din väska med vårt utbud. Väskorna är gjorda med hög kvalité, funktionalitet och en vacker design som just du kan bära på i alla slags event och tillfällen. Väskor är inte heller bara perfekta för att hålla dina tillhörigheter stilfullt gömda utan kan också lysa upp din outfit och vara ett moderiktigt uttalande