Aftonväska till alla tillfällen

En kuvertväska och aftonväska skiljer sig lite åt från andra väskor i vårt sortiment. Aftonväskor är lite elegantare och mer speciella. De utformade och gjorda för att rymma det viktigaste som man vill ha med sig i en väska, som mobilen, nycklar och kanske ett läppstift. En kuvertväska och aftonväska går givetvis att använda alla dagar och till vardags, men de är framförallt passande att ha till lite mer festliga tillfällen.

Både enklare och mer exklusiva kuvertväskor

Hos oss kan du hitta kuvertväskor i olika färger, med glitter, paljetter och pärlor. Vi har även enfärgade modeller och lite enklare väskor.

-24%

KUVERTVÄSKOR & AFTONVÄSKOR

Le Salle axelväska, Svart

1,299 kr
-25%

KUVERTVÄSKOR & AFTONVÄSKOR

The Monte,axelväska,Cognac

599 kr

ACCESSOARER

FIORELLI KATE SVART

899 kr

Vad är en kuvertväska?

En kuvertväska är en mindre och mer slimmad modell av handväska som är tänkt att användas på fest och under lite mer festliga tillfällen. Samtidigt som den är lätt att ta med sig och lite mindre, så får det viktigaste plats.  Det är vanligt att man väljer en aftonväska och kuvertväska som matchar kläderna och den stil man har. De finns i flera material och utförande, med rem eller kedja.

En aftonväska är en perfekt bröllopsväska

Ett bröllop är för de allra flesta en av livets största dagar. Aftonväskan är lika viktig som bröllopsklänningen. I den kan du förvara allt från läppstift till plåster. Du väljer den aftonväska som matchar din klänning bäst och får en accessoar som du kommer få glädje av vid många tillfällen och inte bara under bröllopsfesten.