Handskkompaniet – skinnhandskar för dam och herr

finns många års erfarenhet av handskbranschen samlad och därmed även mycket kunskap om handskar; från första idé till färdig handske i butik. Vi har ett brett urval av dam- och herr modeller som passar alla smaker – allt från klassiker i smidig lammnappa till nyheter i läckra färger och handskar gjorda av skinn med Touch-funktion! I sortimentet ingår även vantar, mössor och scarves. Utbudet uppdateras regelbundet för att matcha efterfrågan – eller som man brukar säga: för att passa som handen i handsken.

SKINN & PRODUKTION

Skinn är ett fantastiskt naturmaterial och finns i många olika typer, som alla har varierande struktur och egenskaper. Handskarna från HK Handskkompaniet tillverkas bland annat i hjortnappa, mocka med olika finish samt det exklusiva Peccary-skinnet. Majoriteten av våra modeller är dock gjorda av getnappa eller lammnappa, eftersom dessa skinn är både smidiga och vackra samt ger prisvärda handskar

 


Designteamet tar varje säsong fram kollektioner anpassade till konsumentmarknaden. Vi levererar produkter där du får valuta för dina pengar. Från design till leverans kontrollerar vi varje del för att garantera kvalitativa produkter till de bästa priserna. Handskarna finns i många olika modeller för att passa alla smaker och behov.