Stort utbud av fina väskor från Burkely,Handla online med snabb leverans, eller besök våra butiker i Skövde & Mariestad.

BURKELY grundades 1988 av ett familjeägt företag som nu har 75 års erfarenhet av lädervarubranschen. Passionen och expertisen har gått i arv från generation till generation, vilket resulterat i en rik historia och omfattande kunskap om produkterna.

1944 grundades moderbolaget Horsten Lederwaren av A Horsten i Waalwijk, Nederländernas läderhuvudstad. År senare, när en av hans söner, Cees Horsten, fyllde sexton och bestämde sig för att inte fortsätta sin utbildning, insisterade hans far på att han skulle gå med i företaget. Detta visade sig vara ett klokt beslut, eftersom Cees framgångsrikt ledde företaget i över 50 år.


Hos DINAVÄSKOR Stort utbud av fina väskor från Burkely,Handla online med snabb leverans, eller besök våra butiker i Skövde & Mariestad. BURKELY grundades 1988 av ett familjeägt företag som nu har 75 års erfarenhet av lädervarubranschen. Passionen och expertisen har gått i arv från generation till generation, vilket resulterat i en rik historia och omfattande kunskap om produkterna.