Totes startades 1924 och är ett renodlat paraplyföretag som lägger 100% fokus på att göra de bästa & starkaste paraplyerna. De är en av världens största paraplytillverkare och har ett stort sortiment av olika modeller. Under årens lopp har Totes utvecklingsteam koncentrerat sig på att tillverka paraplyer och tillfredsställa sina kunders olika smaker. Totes tillhandahåller hög kvalitet,

totes är en av världens största paraplytillverkare och är kända för paraplyer av högsta kvalitet till bra priser. Sortimentet av paraplyer är stort och består av modeller och mönster som passar för alla tillfällen. Våra paraplyer finns i allt ifrån små storlekar som passar att ha i fickan till större golfparaplyer.

Totes Extra Strong serie där man har lagt mycket jobb på att få fram ett paraply som håller bra i starka vindar. Testerna uppvisar 60% bättre resultat. Det finns flera olika modeller från Totes allt från genomskinligt paraply, damparaply, bröllopsparaply, herrparaply, golfparaply, lättviktsparaply till regnponchos..

ACCESSOARER

Totes paraply

349 kr