Totes startades 1924 och är ett renodlat paraplyföretag som lägger 100% fokus på att göra de bästa & starkaste paraplyerna. De är en av världens största paraplytillverkare och har ett stort sortiment av olika modeller. Under årens lopp har Totes utvecklingsteam koncentrerat sig på att tillverka paraplyer och tillfredsställa sina kunders olika smaker. Totes tillhandahåller hög kvalitet,

totes är en av världens största paraplytillverkare och är kända för paraplyer av högsta kvalitet till bra priser. Sortimentet av paraplyer är stort och består av modeller och mönster som passar för alla tillfällen. Våra paraplyer finns i allt ifrån små storlekar som passar att ha i fickan till större golfparaplyer.

Totes Extra Strong serie där man har lagt mycket jobb på att få fram ett paraply som håller bra i starka vindar. Testerna uppvisar 60% bättre resultat. Det finns flera olika modeller från Totes allt från genomskinligt paraply, damparaply, bröllopsparaply, herrparaply, golfparaply, lättviktsparaply till regnponchos..


Letar du efter regnskydd? Vi har ett stort urval av paraplyer som håller dig torr och ser bra ut. Med alla dessa paraplyalternativ finns det några saker att tänka på. För det andra, vill du ha ett manuellt paraply eller ett automatiskt paraply Om du letar efter användarvänlighet bör du överväga ett automatiskt eller ett automatiskt öppet och nära paraply. De öppnar med en knapptryckning. För att göra livet ännu enklare, tryck bara på knappen på ett automatiskt öppet och stäng paraply en andra gång och taket stängs. Det gör att man kommer in och ut ur bilar och kontorsbyggnader. För det tredje finns det ett antal andra viktiga funktioner som man bör tänka på när man köper ett paraply.  Du bör också tänka på styrka. toppar Titan-paraplyer som tål vindar upp till 70 MPH. Eller kanske du vill ha solskydd. Totes Sunguard-paraplyer erbjuder det högsta tillgängliga UPF-solskyddet.